Hulp nodig? Bel 03 30 999 04

Over ons

Integri -opgericht in 2018- is uw betrouwbare partner voor op maat gemaakte IT-oplossingen, gericht op het versterken van de kern van uw bedrijf. Wij bieden innovatieve diensten, waaronder krachtige back-upoplossingen en solide dataconfiguraties, om gemoedsrust te garanderen in een snel veranderend digitaal landschap.

Bij Integri streven we ernaar uw succes te ondersteunen met deskundig advies en geavanceerde technologie, waardoor uw IT-infrastructuur naadloos aansluit op de unieke behoeften van uw onderneming.

Over ons bedrijf

In een steeds digitaler wordend zakelijk landschap is een goed bereikbare IT-partner van cruciaal belang. Met Integri als technisch georiënteerde partner begrijpen we de complexiteit van moderne systemen en kunnen we snel en effectief reageren op technische uitdagingen. Dit waarborgt niet alleen de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten, maar maximaliseert ook de efficiëntie en prestaties van uw IT-infrastructuur.

Een direct toegankelijke technologiepartner fungeert als een onmisbare schakel, waardoor uw onderneming flexibel en veerkrachtig blijft in een snel veranderende digitale omgeving.

Ons team

Integri’s team is een toegewijde kracht van experts die op maat gemaakte, robuuste IT-oplossingen leveren. Met passie en precisie streven we naar optimale klanttevredenheid door proactief en snel te reageren op uw zakelijke uitdagingen.

KRISTOF

System & Veeam Expert
Managing Partner

FILIP

Software engineer & architect
Managing Partner

PATRICK

Senior Magento & PHP Developer

SANDER

Medior .NET Developer

MATHIAS

System analyst & System engineer
Managed services

WIETSE

System engineer
Managed services

GLENN

Servicedesk engineer
Managed services

Verspil geen tijd, praat met een expert

Wilt u uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen met doelgerichte IT-oplossingen? Neem contact met ons op! We fungeren niet enkel als IT-leverancier, maar zijn uw IT-partner.

Ontdek de kracht van samenwerking met Integri – waar uw doelen onze prioriteit zijn!

Klantenervaringen

Bekijk alle klantverhalen

FAQs

  • Wat kost IT-ondersteuning nu eigenlijk?

    Dat hangt 100% af van de noden van de IT-omgeving die ondersteund moet worden. Voor onze reactieve support werken we met een vast uurtarief. Het managed service contract is dan weer berekend op de grootte van de omgeving die ondersteund moet worden. Zowel voor de prestaties die in regie worden uitgevoerd als deze binnen het managed service contract, bezorgen we u maandelijks een overzicht van de geleverde support. Neem dus contact op voor uw offerte op maat.
  • Kan ik IT-ondersteuning krijgen als ik geen klant ben?

    Natuurlijk, we staan altijd klaar om te helpen, zelfs als u geen klant bent. Ons IT-servicedeskteam biedt de  best mogelijke service en assistentie aan iedereen die hulp nodig heeft. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen, en  dan bieden wij u een antwoord op uw meest prangende IT-gerelateerde vragen en problemen.
  • Is een managed service contract verplicht bij Integri?

    Neen, bij Integri is een managed service contract zeker niet verplicht voor al onze klanten. We hebben echter wel gemerkt dat deze aanpak de meest effectieve manier is om te zorgen voor een consistente en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van IT-ondersteuning. Hierdoor kunnen we proactief problemen aanpakken en ervoor zorgen dat uw IT-omgeving soepel en efficiënt blijft functioneren. We geloven dus wel dat ons managed service contract in het belang is van zowel onze klanten als het team om de best mogelijke service te kunnen leveren, maar voor kleinere omgevingen zeker geen must.

Partners

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag